Marketing is een musthave voor elk bedrijf.

Nieuws: Musthave Marketing breidt uit

06/06/2021

Musthave Marketing is aan het uitbreiden! Sinds 2021 staat Musthave Webdesign ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bieden we nu ook webdesign en webdevelopment aan!

Het belang van een professionele website
Na een aantal jaren ervaring als zzp’er ervaarde ik vaak de frustratie van niet optimaal werkende websites van klanten. Dit was voor mij het bewijs dat een professionele en goed werkende website essentieel is! Hierdoor komen namelijk de geoptimaliseerde teksten door Musthave Marketing nog beter tot zijn recht of krijgen social media berichten meer likes en reacties. Uiteindelijk zorgt dit dan voor een hoger conversiepercentage. Hierdoor besloot mijn vriend Stefan van zijn hobby zijn werk te maken. Zo werd Musthave Webdesign geboren en gaan wij tegenwoordig ook als zakenpartners door het leven. 😉

Samen ondernemen
Door onze gedeelde passie voor marketing en (web)design vullen wij elkaar goed aan. Daarnaast zijn onze korte lijntjes voor jou als klant een groot voordeel; je hoeft namelijk niet het contact met je social media specialist, copywriter, webdesigner én webdeveloper te onderhouden; bij ons is één aanspreekpunt genoeg voor het volledige pakket! 

Bij Musthave Webdesign kun je ook terecht voor de daadwerkelijke realisatie en het onderhoud van jouw website. Musthave Marketing helpt je bij het vinden van de juiste strategie en vullen van de website door middel van copywriting, SEO, content creatie en leidt de (potentiële) klant via social media en andere marketinguitingen naar jouw website.


Meer over Musthave Webdesign
Musthave Webdesign ontwerpt en bouwt websites voor kleine ondernemers en bedrijven die graag willen groeien, professionaliteit willen uitstralen en een groter bereik willen realiseren met als uiteindelijke doel de verkoop van hun product of dienst te stimuleren.

Tijdens zijn studie Industrieel Ontwerpen heeft Stefan van dichtbij kennis gemaakt met verschillende ontwerpprocessen. Deze kennis en skills gebruikt hij nu tijdens het maken van websites. Bij Musthave Webdesign gaat hij doelgericht te werk, luistert hij naar de wensen en behoeften van jou als klant zodat hij dit kan vertalen naar een mooie en passende website.

Mocht je interesse hebben in een moderne, frisse, professionele én nieuwe website, neem dan vooral contact met ons op om kennis te maken onder het genot van een bak koffie. 

Stefan & Babette