Marketing is een musthave voor elk bedrijf.

Over mij

Even voorstellen...

Mijn naam is Babette, 25 jaar en inmiddels al 5 jaar trotse inwoner van die mooie stad aan de Waal: Nijmegen. Ook kom ik nog graag in de Achterhoek, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. In 2020 ben ik afgestudeerd van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel ben ik bezig met de master Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit en dat combineer ik (met veel plezier) met mijn werk als zzp’er. 

Kennis en ervaring

Tijdens mijn studie Communicatie heb ik me verdiept in verschillende richtingen binnen het vak communicatie. Zo heb ik me gespecialiseerd in Brand Management tijdens een half jaar durende minor en heb ik een allround marketing & communicatie stage gelopen in hartje Valencia, Spanje. Mijn afstudeerscriptie heb ik geschreven voor een online marketing bureau in Utrecht, over het verbeteren van arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens deze afstudeerstage deed ik tegelijkertijd veel relevante werkervaring op. Na het afronden van deze opleiding heb ik een jaar gewerkt als Content Marketeer bij een snelgroeiende organisatie in de leisure branche in Arnhem. 

Naast de nodige uurtjes in de boeken voor mijn master in gedragsbeïnvloeding breng ik mijn kennis en ervaring graag in de praktijk. Een enorm waardevolle combinatie als je het mij vraagt! Inmiddels ben ik al ruim 4 jaar werkzaam als ZZP’er voor allerlei bedrijven in verschillende branches. Het liefst werk ik op projectbasis, maar ik sta ook open voor een langdurige samenwerking wanneer daar behoefte aan is. Zullen we kennismaken?

Kwaliteiten Musthave Marketing

Mijn kwaliteiten liggen bij het maken van content, in zowel tekst als beeld, maar ook bij het adviseren over de juiste strategie of merkbenadering. Met mijn eigen onderneming help ik bedrijven met marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Ik ben van mening dat dit een musthave is voor elk bedrijf! 

Meer over mij en Musthave Marketing

– Ik ben gek op reizen, dansen, hockey en fotografie
– Op mijn iPhone staan dan ook meer dan 72.000 (!) foto’s
– Ik ben verliefd op de Spaanse taal en cultuur 
– Ik ben enthousiast, leergierig en creatief en probeer overal het maximale uit te halen
– Ik maak oneindig veel ’to do lijstjes’ en planningen om mijn studie en eigen bedrijf te kunnen combineren
– Ik ben op mijn gelukkigst als ik in de buurt ben van mijn familie en vrienden. 
– Carnaval & de Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn mijn favoriete feestjes van het jaar!
– Voordat ik begon met ondernemen werkte ik jarenlang in de horeca als bijbaan. Stiekem droom ik ervan om later een eigen koffiebar te openen en mijn passie voor ondernemen, marketingcommunicatie én horeca te kunnen combineren
– Vorig jaar maakte ik een droomreis van bijna 3 maanden door Zuidoost-Azië!

Alles onder één dak

Alles onder één dak

Het ontstaan van Musthave Webdesign

Na een aantal jaren ervaring als zzp’er ervaarde ik vaak de frustratie van niet optimaal werkende websites van klanten. Dit gaf voor mij het bewijs dat een professionele en goed werkende website essentieel is! Hierdoor komen namelijk de door mij geoptimaliseerde teksten nog beter tot zijn recht of krijgen social media berichten meer likes en reacties. Uiteindelijk zorgt dit dan voor een hogere conversiepercentage. Hierdoor besloot mijn vriend Stefan van zijn hobby zijn werk te maken. Zo is het idee van Musthave Webdesign ontstaan en gaan wij tegenwoordig ook als zakenpartners door het leven. 

Neem gerust contact met mij op