Marketing is een musthave voor elk bedrijf.

Over mij

Even voorstellen...

Hi, mijn naam is Babette en ik ben opgegroeid in een klein dorpje in de Achterhoek. Inmiddels woon ik al ruim 4 jaar in één van de leukste steden van Nederland; het mooie Nijmegen. Hier heb ik in 2020 de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Na mijn afstuderen heb ik een jaar gewerkt als Content Marketeer bij een snelgroeiende organisatie in Arnhem. Sinds september 2021 studeer ik aan de Radboud Universiteit, waar ik de pre-master Communicatie & Beïnvloeding volg.

Kennis en ervaring

Tijdens mijn studie Communicatie heb ik me verdiept in verschillende richtingen binnen het vak communicatie. Zo heb ik me gespecialiseerd in Brand Management tijdens een half jaar durende minor en heb ik een allround marketing & communicatie stage gelopen in hartje Valencia, Spanje. Mijn afstudeerscriptie heb ik geschreven over het verbeteren van arbeidsmarktcommunicatie bij een online marketing bureau in Utrecht. Tijdens deze afstudeerstage deed ik tegelijkertijd veel relevante werkervaring op. Inmiddels ben ik al meer dan 4 jaar werkzaam als ZZP’er voor allerlei bedrijven in verschillende branches. 

Kwaliteiten Musthave Marketing

Mijn kwaliteiten liggen bij het maken van content, in zowel tekst als beeld, maar ook bij het adviseren over de juiste strategie of merkbenadering. Met mijn eigen onderneming help ik bedrijven met marketing en communicatie in de breedste zin van het woord. Ik ben van mening dat dit een musthave is voor elk bedrijf! 

Meer over mij en Musthave Marketing

– Ik ben gek op reizen, dansen, hockey en fotografie
– Op mijn iPhone staan dan ook meer dan 67.000 (!) foto’s
– Ik ben verliefd op de Spaanse taal en cultuur 
– Ik ben enthousiast, leergierig en creatief en probeer overal het maximale uit te halen
– Ik maak oneindig veel ’to do lijstjes’ en planningen om mijn studie en eigen bedrijf te kunnen combineren
– Voordat ik Musthave Marketing oprichtte werkte ik jarenlang in de horeca als bijbaan. Stiekem droom ik ervan om later een eigen koffiebar te openen en mijn passie voor ondernemen, marketing én horeca te kunnen combineren
– Onlangs maakte ik een droomreis van bijna 3 maanden door Zuidoost-Azië!

Alles onder één dak

Alles onder één dak​

Het ontstaan van Musthave Webdesign

Na een aantal jaren ervaring als zzp’er ervaarde ik vaak de frustratie van niet optimaal werkende websites van klanten. Dit gaf voor mij het bewijs dat een professionele en goed werkende website essentieel is! Hierdoor komen namelijk de door mij geoptimaliseerde teksten nog beter tot zijn recht of krijgen social media berichten meer likes en reacties. Uiteindelijk zorgt dit dan voor een hogere conversiepercentage. Hierdoor besloot mijn vriend Stefan van zijn hobby zijn werk te maken. Zo is het idee van Musthave Webdesign ontstaan en gaan wij tegenwoordig ook als zakenpartners door het leven. 

Neem gerust contact met mij op